«Στόχος είναι η άνοδος»

«Στόχος είναι η άνοδος»

Η Μαρία Οικονομίδου και η Αποστολία Νούσια μίλησαν στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την επιστροφή στην Α1 που αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της ομάδας

Με το διεθνές φιλικό τουρνουά της Κύπρου να ξεκινάει αύριο Πέμπτη 27/9, η Μαρία Οικονομίδου και η Αποστολία Νούσια μίλησαν για την νέα χρονιά του «τριφυλλιού». Οι δηλώσεις των δύο παικτριών, που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα τη φετινή χρονιά, κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος με την άνοδο στην Α1 να είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας.

Αρχικά η Μαρία Οικονομίδου ανέφερε: «Δουλεύουμε συνεχώς για το καλύτερο δυνατό για να είμαστε σε ετοιμότητα με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Στα φιλικά δείχνουμε μία καλή εικόνα , έχουμε ακόμα δρόμο, αλλά είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Στόχος είναι η άνοδος και στο τέλος της χρονιάς θέλουμε να πετύχουμε αυτό για το οποίο δουλεύω με τις συμπαίκτριες μου, το τεχνικό τιμ, τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα και τη διοίκηση»

Ενώ η Αποστολία Νούσια από τη μεριά της δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη για την επιστροφή μου στον Παναθηναϊκό και είμαι χαρούμενη που η ομάδα βρίσκεται και πάλι σε επαγγελματική πρότυπα με τη νέα διοίκηση. Σταδιακά φτάνουμε σε καλό επίπεδο και δένουμε σαν ομάδα. Πέρασε δύσκολες στιγμές το τμήμα αλλά τώρα είμαστε όλοι εδώ μαζί για να το πάμε και πάλι εκεί που ανήκει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ