Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα 0-3

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα 0-3

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ισχυρότερη Μακάμπι Χάιφα στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά της Κύπρου

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου, με ήττα 0-3 σετ (15-25, 20-25, 20-25) από την ισχυρή Μακάμπι Χάιφα που ήταν και η νικήτρια της διοργάνωσης.

Οι «πράσινες» ήταν κουρασμένες καθώς χτες αργά το βράδυ τελείωσαν ένα σκληρό ματς με την Ανόρθωση και σχεδόν 12 ώρες αργότερα αντιμετώπισαν την Μακάμπι .

Ο Κυριάκος Καμπερίδης έκανε αρκετές αλλαγές και σε γενικές γραμμές η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να σταθεί απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κωνσταντινίδης και Αντώρκας ενώ και σε αυτό το ματς ο κόσμος της ομάδας ήταν στο πλευρό της με 30 «πιστούς» από την Κύπρο.

Παναθηναϊκός (Καμπερίδης):Κοντουρά 5, Νούσια 5, Κοσμά 8, Ι.Βογιατζόγλου 2, Παπανίκα, Λεωνίδου 4, Τσιάκουλα 5, Κονοπάτσκα 2, Οικονομίδου 6, Κελεσίδη, Ρόγκα (λ).

Μακάμπι Χάιφα (Σαμάι): Μοτόσχοφ, Κοίμπρα, Στέιν, Κλίμοβιτς, Οσόκιν,Καρντόνις, Μαλίκ, Ζίλμπερμαν,Σονέγκο, Σταρίκοβα.

Σε δήλωση του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο Κυριάκος Καμπερίδης ανέφερε «Ήταν ένα Πολύ δυνατό τουρνουά , με πολύ δυνατές ομάδες . Είδαμε κάποια που θέλαμε να δούμε και προχωράμε όπως έχουμε σχεδιάσει. Η φιλοξενία ήταν εξαιρετική και ελπίζουμε στο μέλλον να ανταποδώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ