Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-2: Η ανατροπή της χρονιάς από τις «ερυθρόλευκες» (vid)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-2: Η ανατροπή της χρονιάς από τις «ερυθρόλευκες» (vid)

Ο Ολυμπιακός γύρισε από το 2-0 και έκανε την ολική ανατροπή παίρνοντας το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volley League απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Ολυμπιακός έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού στη Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ στο Κλειστό του Ρέντη κάνοντας μια τρομερή ανατροπή καθώς βρέθηκε να χάνει με 0-2 από τις πράσινες.

Μετά το ιστορικό «ραντεβού» με την Μιλάνο στο Ρέντη, για τα playoffs του CEV Champions League, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού έφερε τούμπα το ματς με τις πράσινες και πήρε τη νίκη για την 19η αγωνιστική της Volley League γυναικών.

Διαβάστε επίσης: Και τώρα… Ζαλγκίρις: Τι ισχύει με τους τραυματίες Μιλουτίνοφ, Βεζένκοφ, Τζόουνς και Τζόσεφ

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε στους 47 βαθμούς έναντι των 51 που έχει το «τριφύλλι», το οποίο βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις παίκτριες του Αλεσάντρο Κιαπίνι είναι την Τετάρτη 25/2, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο Betsson για τον δεύτερο ημιτελικό του CEV Challenge Cup.

Για την 20η αγωνιστική της Volley League Γυναικών ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει το Σάββατο 28/2 στο Μετς τη Θέτιδα Βούλας και την ίδια ημέρα ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο σετ και προηγήθηκε με 10-14, με τις αθλήτριες του Κιαπίνι να παίρνουν το σετ με 23-25, κάνοντας το 0-1 και παίρνοντας κεφάλι στην αναμέτρηση του Ρέντη.

Οι πράσινες και στο δεύτερο σετ μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν του Ολυμπιακού με 9-13. Ο Παναθηναϊκός ξέφυγε και με 13-17, με τις ερυθρόλευκες να επιστρέφουν και να κάνουν το 22-22, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έκανε το 0-2, φτάνοντας στο 22-25.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει στο παιχνίδι και πήρε το τρίτο σετ, επικρατώντας με 25-18, μειώνοντας σε 1-2. Οι ερυθρόλευκες κατάφεραν και να πάνε το ματς στο tie break, διαλύοντας τις πράσινες με 25-14 στο τέταρτο σετ.

Στο τελευταίο σετ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 8-4, με την Κούμπουρα να κάνει τρομερή εμφάνιση. Μετά από λάθος πάσα, οι «ερυθρόλευκες» ξέφυγαν με 11-5 και η Στεφάνοβιτς κράτησε το +6, με 12-6. Τελικά οι ερυθρόλευκες επικράτησαν με 15-13 και έκανε το 3-2 σετ.

Τα σετ: 3-2 (23-25, 22-25, 25-18, 25-14, 15-13)

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Μίλων – Πανιώνιος Betsson 0-3
Άρης – ΖΑΟΝ 0-3
Μακρόπουλο – Ηλυσιακός 3-1
ΑΟ Θήρας – ΠΑΟΚ 3-0
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-2
23/02 18:30 Θέτις – ΑΕΚ

Η βαθμολογία της Volley League Γυναικών:

Παναθηναϊκός 51
Ολυμπιακός 47
Πανιώνιος Betsson 42
ΑΟ Θήρας 36
ΠΑΟΚ 31
ΖΑΟΝ 30
ΑΕΚ 25
Θέτις 25
Μίλων 20
Μαρκόπουλο 14
Άρης 12
Ηλυσιακός 6

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ