Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο League Cup με στόχο το Final 4!

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο League Cup με στόχο το Final 4!

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για τις αναμετρήσεις με Κηφισιά, Παμβοχαϊκό και Φοίνικα Σύρου – Μουνιόθ Μπενίτεθ: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Στη μάχη του League Cup ρίχνεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές Ελλάδας το απόγευμα της Παρασκευής (19:30) να αντιμετωπίζουν την Κηφισιά, στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν. Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους και πλέον είναι πανέτοιμοι για τους αγώνες απέναντι σε Κηφισιά, Παμβοχαϊκό και Φοίνικα Σύρου.

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στο Final 4, αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και στο τάραφλεξ. Ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Στις δηλώσεις που έκανε ενόψει των τριών αναμετρήσεων, τόνισε οι παίκτες του είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Την Παρασκευή ξεκινάμε με το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και όλοι μας είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε αυτά τα ματς στην έδρα μας. Η Κηφισιά είναι ο πρώτος αντίπαλος, αλλά καμία ομάδα δεν θα είναι στο καλύτερο σημείο της σεζόν, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς. Το κλειδί για αυτές τις αναμετρήσεις είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε μπάλα, κάθε στιγμή του αγώνα και να προσπαθήσουμε να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση».

Tην αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Β΄ ομίλου

Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2018

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 16.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 19.30: Σ.Φ.Π.Ολυμπιακός – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Σάββατο 06 Οκτωβρίου 2018

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 15.30: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 18.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 14.00: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 17.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ