Μπόμης : «Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν χρειάζεται τυφλό οπαδισμό»

Μπόμης : «Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν χρειάζεται τυφλό οπαδισμό»

Ο Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις με την τιμωρία των «πράσινων» και απάντησε στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μπόμης, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook πήρε θέση για τα σχόλια του Ολυμπιακού όσον αφορά την αλλαγή της ποινής που είχε επιβληθεί στους «πράσινους». Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παναγιώτης Μπόμης:

«Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε μια χρυσή ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα εποχή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και να αποτάξει από πάνω της το ρούχο του τυφλού φανατισμού.

Άντ αυτού διαλέγει για μια ακόμη φορά τον δρόμο της έντασης και της πόλωσης. Δεν πειράζει, εμείς άλλωστε μπορούμε να προσαρμοστούμε σε οποιαδήποτε συμπεριφορά και δράση.

Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν χρειάζεται τυφλό οπαδισμό, αλλά να μεταλαμπαδεύουμε στους νέους αθλητές αξίες και ήθος που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Άλλωστε έχουμε χρέος να δημιουργούμε, εκτός από αθλητές, και υγιείς φιλάθλους και αυτές οι βάσεις μπαίνουν από την νεαρή ηλικία. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ