ΠΑΟΚ: Στον… αέρα η μεταγραφή του Χιμένες

ΠΑΟΚ: Στον… αέρα η μεταγραφή του Χιμένες

Δεν έχει λάβει από τις κρατικές Αρχές της Κούβας την ειδική άδεια που απαιτείται για να παίξει στο εξωτερικό και είναι πολύ πιθανό να μην προχωρήσει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Αμφίβολη, πλέον, έχει καταστεί η μετακίνηση του Χαβιέ Χιμένες στον ΠΑΟΚ, καθώς ουδείς στον «Δικέφαλο» γνωρίζει πότε και αν θα αφιχθεί στην Ελλάδα ο Κουβανός ακραίος.

Ο Χιμένες, που δεν μετείχε στην αποστολή της Κούβας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του Σεπτέμβρη. Όμως, οι πληροφορίες από την πατρίδα του αναφέρουν ότι δεν έχει λάβει από τις κρατικές Αρχές την ειδική άδεια που απαιτείται για να παίξει στο εξωτερικό.

Ο χρόνος πιέζει, το περιθώριο αναμονής έχει εξαντληθεί και, πλέον, αναζητείται εναλλακτική λύση για τη θέση «4», είτε με συμπατριώτη του Χιμένες είτε με άλλον αλλοδαπό αθλητή, ανάλογης αξίας. Αυτό, βεβαίως, μόνο εύκολο δεν είναι, αφού τα ρόστερ έχουν κλείσει προ πολλού και οι καλοί παίκτες είναι δεσμευμένοι.

Ένα άλλο σενάριο θα ήταν ανταλλαγή με άλλη ομάδα ή λύση συνεργασίας κάποιου συλλόγου με παίκτη ή παίκτες, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, ευελπιστούν ότι η αναβολή της πρώτης αγωνιστικής δίνει ένα μικρό περιθώριο για να προλάβει ο Χιμένες να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ