Παναθηναϊκός : Απορρίφθηκε η αίτηση ανάκλησης στο ΑΣΕΑΔ

Παναθηναϊκός : Απορρίφθηκε η αίτηση ανάκλησης στο ΑΣΕΑΔ

Απορρίφθηκε και από το ΑΣΕΑΔ η αίτηση του «τριφυλλιού» για ανάκληση της απόφασης, με τους πράσινους να αγωνίζονται με 800 άτομα (δηλωμένα με λίστα) απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μετά από απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η αίτηση ανάκλησης της ποινής του Παναθηναϊκού απορρίφθηκε, κάτι που σημαίνει ότι θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Κυψέλης με 800 άτομα στις κερκίδες. Όσοι παρευρεθούν στο γήπεδο θα έχουν δηλωθεί σε λίστα, με την διοργανώτρια αρχή να έχει χαρακτηρίσει την αναμέτρηση ως «ειδικής διαχείρισης».

Η ποινή που είχε αρχικά επιβληθεί στον Παναθηναϊκό ήταν μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, απόφαση η οποία θα εκτιόταν στην αναμέτρηση της πρεμιέρας της Volley League απέναντι στον Ολυμπιακό. Εν συνεχεία η ποινή αναιρέθηκε και επέτρεψε στους πράσινους να έχουν παρουσία 800 ατόμων τα οποία θα ήταν δηλωμένα σε λίστα. Το «τριφύλλι» ωστόσο προσέφυγε εκ νέου στον αθλητικό δικαστή ζητώντας να αγωνιστεί κανονικά με τους οπαδούς του απέναντι στους Πειραιώτες.

Με τον αθλητικό δικαστή να απορρίπτει την προσφυγή των πράσινων, ήρθε λοιπόν και σήμερα (17/10) η ίδια απόφαση από το ΑΣΕΑΔ στην οποία είχε καταφύγει ο Παναθηναϊκός. Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

«Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της Τετάρτης, 17.10.2018 σχετικώς με την υπ. αριθ. 543 κλήση προς το σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για την συζήτηση της υπ.αριθ. 542/8.10.2018 αίτησης ανάκλησης της υπ. αριθ. 13/2018 απόφασης Μ.Δ.Ο. Ε.Ο.ΠΕ., απέρριψε την εν λόγω αίτηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ