Τζούριτς : «Παίξαμε καλά, υπάρχουν ακόμη μεγάλα περιθώρια βελτίωσης»

Τζούριτς : «Παίξαμε καλά, υπάρχουν ακόμη μεγάλα περιθώρια βελτίωσης»

Ο Δημήτρης Τζούριτς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε καλά αλλά υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός σήμερα και επιβλήθηκε άνετα της Ουγγρικής Καζινμπάρτσικα με 3-0 και πήρε την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του CEV Champions League. Ο κορυφαίος παίκτης του Δικέφαλου του Βορρά στο σημερινό παιχνίδι, Δημήτρης Τζούριτς, στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα δήλωσε:

«Για εμάς ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι τώρα, καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League. Παίζαμε με μια ομάδα που δεν μπορούσαμε να την υποτιμήσουμε, έπαιξαν πολύ καλά και ήταν καλή στην άμυνα. Σήμερα παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη, υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για να βελτιωθούμε περισσότερο και να πετύχουμε τους στόχους μας στο Champions League και στο Πρωτάθλημα.

Για μένα όπως είπε και κάποιος πρόσφατα, στο τέλος θα φανεί εάν θα δικαιωθούμε και αν είμαστε η καλύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Σήμερα μου άρεσε η ατμόσφαιρα, γέμισε λίγο το γήπεδο, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε, δεν είναι εύκολο για εμάς όταν παίζουμε με καλούς αντιπάλους, οπότε περιμένουμε τον κόσμο να έρθει, να τους αφιερώσουμε τις νίκες. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει μεγάλους στόχους.

Ήμουν 1,5 χρόνο εκτός, είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί σαν εμένα με ύψος 2,11 και 100 κιλά κορμί, να επιστρέψω στα μέγιστα, όμως δουλεύω πολύ, δεν είμαι έτοιμος αλλά κάθε μέρα δίνω το παραπάνω. Θέλω να τα πάρω όλα με τον ΠΑΟΚ, οπότε μακάρι αύριο να είμαι έτοιμος, ωστόσο θα χρειαστώ χρόνο, βελτιώνομαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ