Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-3

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-3

Επιβλητικός ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό παίρνοντας καθαρή νίκη με 3-0 σετ για τη Volleyleague γυναικών.

Με κορυφαία την πασαδόρο του Άρτεμις Πλουμή που δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην υποδοχή του Παναθηναϊκού, ο ΠΑΟΚ πήρε άνετα τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό που είχε διακριθείσες τις Χαντάβα και Κωνσταντίδου. Πολλά λάθη από τις παίκτριες του Κυριάκου Καμπερίδη που λύγισαν τελικά απέναντι στις Ασπρόμαυρες που «φώναξαν» πως είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Πιο αναλυτικά, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα, οι γηπεδούχες όμως δεν τον άφησαν να πάρει κεφάλι στο σκορ. Η πασαδόρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης όμως ήταν απίστευτη από το σερβίς και χάρη στους δικούς της πόντους η ομάδα του κατάφερε να κάνει ένα σερί 10-0.  Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο σετ με 25-16.  Το δεύτερο σετ βρήκε τον Παναθηναϊκό να παίρνει διαφορά μέχρι και στο +6 (8-2). Ωστόσο δεν κατάφερε να το διατηρήσει, με τις Ασπρόμαυρες να μειώνουν στον πόντο (13-12) και να καθιστούν την εξέλιξη του σετ εξαιρετικά αμφίρροπη.

Η Κοσμά έδωσε το σετ μπολ (24-23) στον Παναθηναϊκό αλλά οι πράσινες έχασαν και τις δύο ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν με την Κοσμά να χάνει την επίθεση στο 25-24. Δύο σερί λάθη από Νούσια και Λαμπρινίδου έδωσαν το δεύτερο σετ στον ΠΑΟΚ. Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τέσσερις πόντους (11-7), αλλά η Κυριακίδου μείωσε στον πόντο (11-10) για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σολκίδη, κάλεσε τάιμ άουτ όταν είδες τις Πράσινες να ξεφεύγουν με +5 .

Η Άρτεμις Πλουμή όμως από την γραμμή του σερβίς είχε και πάλι την απάντηση για τον ΠΑΟΚ που κατάφερε να ισοφαρίσει σε 17-17. Οι ομάδες μέχρι το 19-19 συμπορεύτηκαν, όμως οι Πράσινες ήταν κάκιστες στην υποδοχή και έτσι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε και το τρίτο σετ, με  23-19 και πήρε τη μεγάλη νίκη.

Τα σετ: 0-3 (16-25, 25-27, 20-25)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ