Ανδρεάδης : «Κρατάμε μόνο τη νίκη, βάση δυναμικότητας έπρεπε να κερδίσουμε 3-0»

Ανδρεάδης : «Κρατάμε μόνο τη νίκη, βάση δυναμικότητας έπρεπε να κερδίσουμε 3-0»

Ο βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη αλλά υποστήριξε ότι η ομάδα χρειάζεται δουλειά για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην πρεμιέρα της Volley League με 3-2 σετ, σε ένα συγκλονιστικό ματς με πολλές συγκινήσεις. Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης μετά την επικράτηση στο τάι μπρέικ ήταν χαρούμενος για τη νίκη, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη δουλειά καθώς βάση δυναμικότητας θα έπρεπε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βολεϊμπολίστας των «ερυθρόλευκων» στο olympiacossfp.gr :

«Κρατάμε μόνο τη νίκη. Δεν παίξαμε καλά σε κάποιους τομείς και πρέπει να βελτιωθούμε. Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, εμείς την αποφύγαμε σήμερα αλλά με βάση τη δυναμικότητα που μας χωρίζει από τον Παναθηναϊκό έπρεπε να κερδίσουμε με 3-0 σετ. Παρ’ όλα αυτά είναι αρχή της χρονιάς ακόμα και παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωθούμε. Δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας γιατί είμαστε στον Ολυμπιακό και πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε ματς».

«Χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, πρέπει να βελτιωθούμε»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του Πειραιά, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος καθώς ήταν επίσης χαρούμενος για τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου αλλά υποστήριξε ότι η ομάδα πρέπει να δουλέψει ώστε να διορθώσει τα λάθη της. Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι καλό να ξεκινάς με αυτό τον τρόπο στο πρωτάθλημα, δηλαδή με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό και για το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά σε τακτικούς τομείς για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε και για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Γενικά το παιχνίδι δεν ήταν ποιοτικό και ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να πάει στο τάι μπρέικ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί στη διάρκεια της σεζόν θα αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις σε αρκετά γήπεδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ