Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Απαιτούμε την επανάληψη του αγώνα από το 13-11 του tie break»

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Απαιτούμε την επανάληψη του αγώνα από το 13-11 του tie break»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με την οποία ζητά την επανάληψη του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, από το tie break και με το σκορ στο 13-11.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού στο τάι μπρέικ σε ένα μεγάλο ντέρμπι στο κλειστό της Κυψέλης, με τους Πράσινους να διαμαρτύρονται σε έντονο ύφος τόσο μετά τη λήξη του αγώνα.

Οι Ερυθρόλευκοι από πλευράς τους, παραδέχονται πως υπάρχει πράγματι λάθος υπόδειξη στην επίμαχη φάση. Λάθος το οποίο και αποδίδουν στην πολλαπλή διαγράμμιση του γηπέδου στο κλειστό της Κυψέλης. Ξεκαθαρίζουν μάλιστα ότι επιθυμούν να επαναληφθεί το παιχνίδι προς αποκατάσταση του δικαιοσύνης.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε απάντηση της προηγούμενης του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής:

«Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να την λάβουμε σοβαρά υπόψη ή αν αποτελεί ένα ακόμα μνημείο υποκρισίας τους.

Για τον Ολυμπιακό φανταζόμαστε είναι εύκολο να απευθυνθεί στο μέλος της διοίκησης του και πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, όπως και στον δηλωμένο Ολυμπιακό και κάτοικο Πειραιά πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και να πάρει ό,τι ζητήσει.

Απαιτούμε λοιπόν να επαναληφθεί το παιχνίδι από το 5ο σετ στο 13-11 στο γήπεδο της Κυψέλης, με τα ίδια παιδάκια και τις γυναίκες στις κερκίδες και με τάραφλεξ που θα το αποκτήσουμε εμείς με δικά μας έξοδα και δεν θα μας το κάνει δωράκι η ΕΟΠΕ, όπως το έκανε στον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε μάθει να πληρώνουμε από την τσέπη μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ