Ταρνατόρος: «Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου»

Ταρνατόρος: «Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ ξεκαθάρισε ότι κανένας από τον Ολυμπιακό δεν επικοινώνησε μαζί του πριν την έκδοση της πρώτης «ερυθρόλευκης» ανακοίνωσης, όπως του αποδίδεται σε συνέντευξή που παραχώρησε σε ιστοσελίδα.

Την σκόπιμη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, διαστρέβλωση των δηλώσεών που έκανε σε αθλητική ιστοσελίδα κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.

Με τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής το μεσημέρι της Τρίτης, ξεκαθάρισε ότι κανένας από τον Ολυμπιακό δεν επικοινώνησε μαζί του πριν την έκδοση της πρώτης «ερυθρόλευκης» ανακοίνωσης, όπως του αποδίδεται στη συνέντευξή που παραχώρησε στην εν λόγω ιστοσελίδα. Παράλληλα, ανάφερε ότι οι δηλώσεις του διαστρεβλώθηκαν «με σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις προς όφελος σωματειακών συμφερόντων».

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι όταν διάβασε τη συνέντευξή του «εξεπλάγην με τα γραφόμενα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα όσον αφορά το θέμα που προέκυψε περί επαναλήψεως του αγώνα. Ουδέποτε ανέφερα στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο ότι ο Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μου πριν από την έκδοση της αρχικής ανακοίνωσης του Ολυμπιακού που ζητούσε την επανάληψη. Δυστυχώς για άλλη μία φορά η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παραποιεί τα λεγόμενα μου και πλέον μου δίνει το δικαίωμα να διατυπώσω την άποψη μου ότι είναι σκόπιμη η διαστρεύλωση των δηλώσεων μου με σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις προς όφελος σωματειακών συμφερόντων.

Ως πρόεδρος της ΕΣΑΠ θεωρούσα μέχρι σήμερα πως πρέπει να μιλώ με όλα τα ΜΜΕ και με δημοσιογράφους που τηρούν την δημοσιογραφική δεοντολογία. Δυστυχώς όμως σήμερα επιβεβαιώνεται πως οι δηλώσεις μου παραποιήθηκαν σκόπιμα προς δημιουργία εντυπώσεων. Υπηρετώ το βόλεϊ επί 20 συναπτά έτη και λυπάμαι ειλικρινά για το επίπεδο που έχουμε φτάσει.

Ακόμα και δημοσιογράφοι οι οποίοι υποτίθεται επιτελούν λειτούργημα είναι σαφές ότι λειτουργούν με βάση συγκεκριμένα συμφέροντα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα διαστρευλώνει την πραγματικότητα με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων. Λυπάμαι διότι στο χώρο του βόλεϊ που υπηρετούμε και αγαπάμε το άθλημα τέτοιου είδους ενέργειες δυναμιτίζουν το χώρο μας και πάνε το άθλημα πολύ πίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ