Γιώτα: «Κάναμε καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμες για την πρεμιέρα»

Γιώτα: «Κάναμε καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμες για την πρεμιέρα»

Η 28χρονη κεντρική του Ολυμπιακού μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αρη και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση όλων των διοργανώσεων, στις οποίες θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αρη. Οι Ερυθρόλευκες το επόμενο Σάββατο (27/10) θα υποδεχθούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και θα τα δώσουν όλα για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη νέα Volleyleague.

Η Κατερίνα Γιώτα λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την αναμέτρηση με τον Αρη, αλλά και για τη νέα σεζόν. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι νταμπλούχες Ελλάδας δούλεψαν σκληρά στην προετοιμασία και είναι έτοιμες για την πρεμιέρα, θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση όλων των διοργανώσεων, στις οποίες θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αρχίζει το Σάββατο το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Άρη, μια καλή ομάδα, όπως έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, καθώς βρίσκεται στις κορυφαίες τρεις ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε κάνει μια σωστή προετοιμασία και είμαστε έτοιμες για την πρεμιέρα. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή σεζόν με υγεία. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι γνωστοί και κάθε χρόνο θέλουμε όλους τους τίτλους. Ξεκινάμε από το Σάββατο την πορεία μας, να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, αρχίζοντας με το δεξί τις υποχρεώσεις μας, για την υπεράσπιση του τίτλου μας και θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι πάντα η δύναμη μας και τους περιμένουμε στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ