Στάνκου : «Kάναμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση»

Στάνκου : «Kάναμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του και για την προσήλωση στο πλάνο που είχαν σχεδιάσει.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 σετ της τουρκικής BBSK Istanbul και έκανε ένα πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του CEV Champions League. Ο Σέρτζιου Στάνκου ήταν πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες του στο δρόμο για τη νίκη επί των Τούρκων. Αναλυτικά ο Ρουμάνος προπονητής του Δικέφαλου του Βορρά δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και τον τρόπο που παίξαμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Χαίρομαι για την υποστήριξη των φιλάθλων μας από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα… Εμείς γνωρίζαμε, εξαρχής, ότι θα αγωνιστούμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, η ισοφάριση δεν ήταν απίθανη, ωστόσο εμείς με πλάνο και αφοσίωση στοχεύσαμε στη νίκη και τελικά την πετύχαμε. Σήμερα, κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση, η οποία ελπίζουμε να έρθει στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα έχει δώσει πολλούς αγώνες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν εξαιρετικά δύσκολοι και απαιτητικοί, οπότε μόνο ικανοποιημένοι μπορούμε να είμαστε για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Ντίμιταρ Τζούριτς, με τον παίκτη των «ασπρόμαυρων» να τονίζει ότι αυτό ήταν μόνο το πρώτο βήμα και απομένει άλλο ένα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της που είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζούριτς:

«Για εμάς ήταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Δεν εφησυχάζουμε, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο, καθώς η συνέχεια είναι πολύ απαιτητική και πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι. Θέλουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και θα παλέψουμε γι’ αυτό! Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλο το τεχνικό τιμ για τη νίκη που πετύχαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ