«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 38 ετών η Σάρα Αντζανέλο

«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 38 ετών η Σάρα Αντζανέλο

Την ζωή της σε ηλικία 38 ετών έχασε η Ιταλίδα βολεϊμπολίστρια Σάρα Αντζανέλο, με την μνήμη της να έχει σκοπό τιμηθεί ε όλους τους αγώνες των ιταλικών πρωταθλημάτων με σιγή ενός λεπτού.

Το ιταλικό βόλεϊ θρηνεί το χαμό της Σάρα Αντζανέλο, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 38 ετών, η οποία ήταν μια από τις πιο αγαπημένες αθλήτριες της εθνικής Ιταλίας, όπου πανηγύρισε με αυτήν το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2002.

Πέρα από εθνικό επίπεδο, η Ιταλίδα παίκτρια είχε μεγάλες επιτυχίες και σε διασυλλογικό επίπεδο στην καριέρα της, όπου το μεγαλύτερο κομμάτι της την πέρασε στην ιταλική Agil Volley κατακτώντας μαζί της ένα Κύπελλο Ιταλίας, δύο ιταλικά Σούπερ Καπ, ένα Κύπελλο CEV και δύο Top Teams Cup.

Το 2009 άλλαξε στρατόπεδο, καθώς μετακόμισε στην επίσης ιταλική Villa Cortese, όπου κέρδισε δύο Κύπελλα Ιταλίας και έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος ισάριθμες φορές. Την αγωνιστική σεζόν 2011-2012 αποφάσισε να κάνει το βήμα παραπέρα, καθώς πήρε την απόφαση να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ιταλίας, μετακομίζοντας στο Αζερμπαϊτζάν, για λογαριασμό της Aerraerra Baku.

Το 2013 υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος, μετά από κεραυνοβόλο ηπατίτιδα, ωστόσο το 2015 κατάφερε να επέστρεψει στο βόλεϊ, πρώτα ως τιμ μάνατζερ του Club Italia αλλά και ως αθλήτρια της Νοβάρα, στη B1 κατηγορία. Η μνήμη της Σάρα Αντζανέλο θα τιμηθεί σε όλους τους αγώνες των ιταλικών πρωταθλημάτων με σιγή ενός λεπτού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ