Ολυμπιακός: Απέναντι στην Κομοτηνή για το 2 στα 2

Ολυμπιακός: Απέναντι στην Κομοτηνή για το 2 στα 2

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το αυριανό ματς με την Κομοτηνή στο κλειστό του Ρέντη.

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα θα ψάξει το μεσημέρι του Σαββάτου (27/10, 15:30) η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με Πειραιώτες να υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη την Κομοτηνή. Το παιχνίδι με την ομάδα της Θράκης γίνεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, αλλά θα είναι το δεύτερο που δίνουν οι Ερυθρόλευκοι στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς η Volleyleague ξεκίνησε από τη 2η αγωνιστική, λόγω της αποχώρησης του Ηρακλή Χαλκίδας.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Συγκεκριμένα, την αποστολή αποτελούν οι: Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δουλεύουν σωστά και σύντομα θα δείξουν καλύτερο πρόσωπο. «Μέχρι τώρα η Κομοτηνή έχει δείξει καλά στοιχεία στα παιχνίδια που έχει παίξει και το Σάββατο θα βρούμε μπροστά μας μια καλή ομάδα. Δουλεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι νωρίς ακόμα για να φτάσουμε το 100% της απόδοσης μας, αλλά όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα. Παίζουμε στο γήπεδο μας και θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από το τελευταίο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Γιώργος Στεφάνου, ο οποίος δήλωσε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να αγωνιστούν με σοβαρότητα. «Στο παιχνίδι του Σαββάτου, πρέπει να αγωνιστούμε με σοβαρότητα, μιας και ο αντίπαλος δείχνει ότι έχει έρθει στην κατηγορία για να μείνει και να κάνει κάτι καλό. Περιμένουμε μια καλή εμφάνιση από την πλευρά μας επειδή ο στόχος είναι να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι σε κάθε παιχνίδι», τόνισε.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση με την Α.Ε. Κομοτηνής ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ