Κοβάτσεβιτς: «Η ομάδα είναι έτοιμη για μια καλή εκκίνηση»

Κοβάτσεβιτς: «Η ομάδα είναι έτοιμη για μια καλή εκκίνηση»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού μίλησε για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αρη - «Είμαστε το φαβορί, θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση με τον Αρη (27/10, 19:00) και τόνισε ότι η ομάδα του είναι το φαβορί για τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήρθε η στιγμή για να ξεκινήσουμε τις επίσημες υποχρεώσεις. Το πρώτο παιχνίδι της σεζόν είναι το ντέρμπι με τον φιναλίστ της προηγούμενης χρονιάς. Θέλουμε να κερδίσουμε και φυσικά είμαστε το φαβορί στην έδρα μας για να ξεκινήσουμε καλά στη σεζόν. Η ομάδα είναι έτοιμη για μια καλή εκκίνηση».

Από τις παίκτριες του Ολυμπιακού μίλησε η Ειρήνη Κοκκινάκη, η οποία δήλωσε: «Είμαστε έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Άρη. Ξεκινάμε τη φετινή σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες όπως κάθε χρόνο και με βάση την εξαιρετική παρουσία που είχαμε πέρσι ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Η διατήρηση των κεκτημένων σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι οι στόχοι που θα προσπαθήσουμε και φέτος να πετύχουμε. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο Ρέντη να μας υποστηρίξει και να δει όμορφο βόλεϊ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ