Χατζηβασιλειάδης: «Κρατάμε χαμηλά τους τόνους και συνεχίζουμε αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες»

Χατζηβασιλειάδης: «Κρατάμε χαμηλά τους τόνους και συνεχίζουμε αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες»

Ο Γενικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι ο Δικέφαλος έχει ό,τι χρειάζεται για να πάρει την άνοδο στη Volley League και με σκληρή δουλειά θα πετύχει τους στόχους.

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα πετύχει τους στόχους του με σκληρή συλλογική δουλειά, δήλωσε ο Γιώργος Χατζηβασιλειάδης του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Δικέφαλου του Βορρά. Ο Γενικός Αρχηγός των «ασπρόμαυρων» εξέφρασε τη σιγουριά ότι το ρόστερ της ομάδας είναι εξαιρετικό και μπορεί να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στη Volley League. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Χατζηβασιλειάδης:

«Η φετινή μας ομάδας αποτελείται και πάλι από εκλεκτές και ποιοτικές αθλήτριες υψηλού επιπέδου, με την παρουσία μάλιστα αθλητριών στο ρόστερ μας με διεθνή εμπειρία και ακτινοβολία. Η προσπάθεια που έγινε από τη Διοίκηση της ομάδας, σε συνεργασία με το επιλεγμένο εξαιρετικό τεχνικό team το καλοκαίρι, είχε στόχο και σκοπό να θωρακίσει σε όλες τις θέσεις την ομάδα, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις δύσκολες αγωνιστικές απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Pre League.

Η ομάδας μας είναι υπερπλήρης με το ήδη υπάρχον σύνολο των αθλητριών που έχει στο ρόστερ της, ώστε με πολύ σκληρή συλλογική αγωνιστική προσπάθεια και συνεχιζόμενη καθημερινή στοχευμένη δουλειά στις προπονήσεις σε όλους τους τομείς, να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους της!

Κρατάμε χαμηλά την »μπάλα» και τους τόνους και συνεχίζουμε αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες… Οπωσδήποτε, όμως, επιζητούμε στη δύσκολη φετινή προσπάθειά μας, τη συμμετοχή του σπουδαίου και μοναδικού φίλαθλου κόσμου μας, στους εντός έδρας αγώνες μας, όπως μάλιστα τον επόμενο σημαντικό αγώνα, στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, στην έδρα μας, τη Μίκρα, την Κυριακή 11.11.2018 ώρα 17:30.

Εύχομαι και φέτος να δείξουμε το ίδιο, αλλά και μεγαλύτερο πάθος παράλληλα με την ίδια πίστη για την υλοποίηση του στόχου της ώστε να κόψει πρώτη το νήμα του πρωταθλήματος όπως έπραξε και τα προηγούμενα δυο έτη και να επέλθει η πολυπόθητη άνοδος στα σαλόνια της Volleyleague των γυναικών !!

Εύχομαι επίσης να έχουμε μια ευχάριστη και υψηλού επιπέδου παρουσία των αθλητριών μας σε όλους τους αγώνες, με το ποιοτικό βόλεϊ που θα μας προσφέρουν (χωρίς τραυματισμούς) στην πορεία του πρωταθλήματος, ώστε να χαρούμε όλοι μας αυτό το μοναδικό ταξίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ