Volley League Γυναικών : Κιέρα Χολστ, η MVP της 7ης αγωνιστικής

Volley League Γυναικών : Κιέρα Χολστ, η MVP της 7ης αγωνιστικής

Η Κιέρα Χολστ πραγματοποίηση εξαιρετική εμφάνιση στο ματς απέναντι στον Πανναξιακό κι επιθυμεί, κάποια στιγμή, να αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ.

Η Κιέρα Χολστ αναδείχθηκε MVP της 7ης αγωνιστικής στη Volley League Γυναικών. Η παίκτρια με 17 πόντους και 56% αποτελεσματικότητα στην επίθεση οδήγησε τους Μακεδόνες στη νίκη κόντρα στον Πανναξιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αμερικανίδα στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας:

– Το βραβείο της MVP ήταν κάτι που το κυνηγούσες; Που το αφιερώνεις;
«Δεν ήταν κάτι που το κυνηγούσα. Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Το βραβείο της MVP με κάνει να νιώθω ικανοποίηση που μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει τα ματς».

– Έχεις αναδειχθεί ξανά MVP;
«Ναι, στην Αμερική έχω κατακτήσει ξανά το βραβείο αλλά πάντα είναι ευπρόσδεκτο! Καλύτερη μου στιγμή είναι η ανάδειξη μου ως αθλήτρια της χρονιάς στο πανεπιστήμιό μου στο Ντάλας».

– Είσαι τρεις μήνες στην Ελλάδα. Τι σου αρέσει στη χώρα μας και στη Θεσσαλονίκη;
«Έχω αγαπήσει τη Θεσσαλονίκη. Η πόλη είναι σούπερ και μου αρέσει πολύ να είμαι έξω και να την εξερευνώ. Η Ελλάδα είναι μία εκπληκτική χώρα, με καταπληκτικό φαγητό και  ο κόσμος είναι πολύ ευγενικός. Όλοι με έχουν κάνει να αισθανθώ ευπρόσδεκτη».

– Τι σε έκανε να υπογράψεις στους Μακεδόνες;
«Αρκετοί ήταν οι λόγοι που με έπεισαν να έρθω στην Ελλάδα και στους Μακεδόνες. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όταν έμαθα για την πρόταση από την Ελλάδα, που δεν είχα επισκεφτεί ξανά, αποφάσισα να αρπάξω την ευκαιρία. Ο προπονητής μου στις ΗΠΑ, ο Κάιλ Ρόμπινσον, είχε αγωνιστεί για δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη στον Άρη και μου εξήγησε πόσο ωραία είχε περάσει και με προέτρεψε να έρθω και εγώ. Επίσης σπουδάζω Ιστορία και δεν μπορούσα να μην έρθω σε μία τόσο ιστορική χώρα όπως η Ελλάδα».

– Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι υπάρχει μία συμπατριώτισσά σου στην ομάδα;
«Είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί. Έχω αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες και πάντα βοηθάει να έχεις κάποιον μαζί σου από την ίδια χώρα. Αγαπάω όλες τις αθλήτριες της ομάδας αλλά το να έχω μία άλλη κοπέλα από τις ΗΠΑ στο πλάι μου, είναι ιδιαίτερο. Μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα, είναι το μόνο σίγουρο. Επιπλέον, ως ακραία που είμαι, με βοηθάει που η Μάγκι παίζει πασαδόρος. Συνεννοούμαστε καλύτερα μέσα στο γήπεδο».

– Τι σε έκανε να ασχοληθείς με το βόλεϊ και ποιοι είναι οι στόχοι σου;
«Όταν ήμουν μικρή, ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο και βόλεϊ παράλληλα. Όταν μεγάλωσα, έπρεπε να αποφασίσω κι έτσι διάλεξα το βόλεϊ. Μου αρέσει η αδρεναλίνη και ξέρω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Οι στόχοι μου είναι απλοί. Θέλω κάθε χρόνο να είμαι καλύτερη και να αγωνιστώ στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Φυσικά, όλες οι αθλήτριες θέλουμε να αγωνιστούμε κάποια στιγμή με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, κάτι που το κυνηγάω και είναι το όνειρό μου».

– Ποια είναι η γνώμη σου για το ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από επτά αγωνιστικές;
«Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα με πολλές προοπτικές να γίνει ακόμη καλύτερο και να αποκτήσει τη δική του αίγλη. Όλες οι ομάδες είναι «σκληρές» με τον δικό τους τρόπο και πάντα είναι πρόκληση να αγωνίζεσαι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Υπάρχουν πολλές καλές αθλήτριες που μπορούν να μεγαλώσουν και να ανεβάσουν επίπεδο το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ