Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα απέναντι στον Πορφύρα

Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα απέναντι στον Πορφύρα

Οι Ερυθρόλευκες είναι πανέτοιμες για την αναμέτρηση του Σαββάτου (18:00) με αντίπαλο τον Πορφύρα, για την 3η αγωνιστική.

Στροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 θα υποδεχθεί τον Πορφύρα στο κλειστό του Ρέντη, Μελίνα Μερκούρη, για την 3η αγωνιστική της Volleyleague. Οι Ερυθρόλευκες την προηγούμενη Τετάρτη επικράτησαν εύκολα της Ντίεκιρχ με 3-0 σετ και έκαναν καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στον Β’ γύρο του Challenge Cup. Οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έκαναν το καθήκον της απέναντι στην ομάδα του Λουξεμβούργου και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο ματς με τον Πορφύρα.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας θα παραταχθούν με τη ψυχολογία στα ύψη και στοχεύουν στη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Κοβάτσεβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριές του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά  από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube, ενώ στην εν λόγω αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ