ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ στο τάι μπρέικ στο ντέρμπι της Α2 βόλεϊ γυναικών και συνεχίζει την πορεία προς την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ επικράτησαν της ΑΕΚ με 3-2 στη Θεσσαλονίκη και πήραν προβάδισμα στην κούρσα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Στο πρώτο σετ, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά με πάθος και πήρε ένα προβάδισμα 7 πόντων, 9-2. Στη συνέχεια του σετ, ο αντίπαλος προσπάθησε να αντιδράσει, μειώνοντας τη διαφορά στους 4 πόντους, με το τάιμ άουτ να βρίσκει τον Δικέφαλο προηγούμενο με 4 πόντους, 17-13. Οι «ασπρόμαυρες», έχοντας πάρει μια ανάσα επέστρεψαν με μόνο στόχο να ανοίξουν ξανά τη διαφορά, όπως και έγινε, στους 8 πόντους, 23-15 και με τελικό σκορ 25-16 να κάνουν το 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου μπήκαν «μουδιασμένα» και η ΑΕΚ τιμώρησε αυτό το νωθρό ξεκίνημα με ένα γρήγορο 1-4, το οποίο ωστόσο στη συνέχεια μείωσαν σε 3-5, χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό, με το σκορ να διαμορφώνεται υπέρ των αντιπάλων, στους οποίους τελικά και κατέληξε το σετ με 13-25.

Στο τρίτο σετ, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ μπήκαν με διάθεση να πάρουν το σετ και το προβάδισμα στην αναμέτρηση εκ νέου. Οι ασπρόμαυρες πήραν ένα προβάδισμα 5 πόντων, 10-5. Το τάιμ άουτ στη συνέχεια βρήκε το Δικέφαλο να προηγείται με 5 πόντους, 14-9. Παρά τις μικρές εναλλαγές στο σκορ, οι «ασπρόμαυρες» πέτυχαν με ένα σερί να κατακτήσουν το σετ με 25-18 τελικό σκορ και το 2-1 στα σετ.

Στο τέταρτο σετ, όμως οι γυναίκες της ΑΕΚ έδειξαν αντίδραση και ξεκίνησαν δυναμικά φτάνοντας μέχρι το 1-5 και στη συνέχεια το 5-12. Ο Δικέφαλος, αν και βρισκόταν πίσω με 6 πόντους, 10-16, κατάφερε να μειώσει σε 14-17, με τις αντίπαλες να ξανανοίγουν το σκορ, 15-24. Οι «ασπρόμαυρες» με ένα σερί πέντε πόντων κατάφεραν να μειώσουν σε 20-24, με το σετ όμως να καταλήγει τελικά με σκορ 20-25 στον αντίπαλο, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2 σετ.

Στο τάι μπρέικ, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ πήραν ένα προβάδισμα +3 πόντων, 4-1, το οποίο, παρά τις προσπάθειες του αντιπάλου, ο οποίος μείωσε σε 4-3 αρχικά, διατήρησαν με ένα σερί τριών πόντων, 7-4. Αν και ο αντίπαλος προσπάθησε να προβάλλει μεγάλη αντίσταση, μειώνοντας σε 8-6, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό κατέκτησαν το σετ και τη νίκη με 15-11.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ