Ολυμπιακός: Την Τετάρτη (14/11) στο Λουξεμβούργο με στόχο την πρόκριση

Ολυμπιακός: Την Τετάρτη (14/11) στο Λουξεμβούργο με στόχο την πρόκριση

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το πρωί της Τετάρτης θα ταξιδέψει στο Λουξεμβούργο για τη ρεβάνς της Πέμπτης με την Ντίεκιρχ.

Στον επαναληπτικό με την Ντίεκιρχ (15/11) στο Λουξεμβούργο για τον πρώτο γύρο του Challenge Cup έχει επικεντρωθεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχες Ελλάδας την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ στο κλειστό του Ρέντη και πλέον πηγαίνουν στο Λουξεμβούργο για να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι Κατερίνα Γιώτα, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Η πτήση των Ερυθρόλευκων για το Λουξεμβούργο είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης, με τις πρωταθλήτριες Ευρώπης να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και να είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και φυσικά την πρόκριση στον Β’ γύρο της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ