Ετοιμες οι Ερυθρόλευκες για τη ρεβάνς με την Ντίεκιρχ και την πρόκριση

Ετοιμες οι Ερυθρόλευκες για τη ρεβάνς με την Ντίεκιρχ και την πρόκριση

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Λουξεμβούργο για τη ρεβάνς με την Ντίεκιρχ, με στόχο την πρόκριση στον β’ γύρο του Challenge Cup.

Στο Λουξεμβούργο βρίσκεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει την Ντίεκιρχ στη ρεβάνς του πρώτου γύρου του Challenge Cup. Οι Ερυθρόλευκες την περασμένη εβδομάδα επικράτησαν εύκολα της Ντίεκιρχ με 3-0 σετ στο Ρέντη και πλέον θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο τους για την επόμενη φάση.

Ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στο Hall Omnisports και θα ξεκινήσει στις 20:30. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και αν τα καταφέρει στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Βολερό. Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριές του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Ντίεκιρχ αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μιλώντας για την αναμέτρηση, ανέφερε: «Σίγουρα πρέπει να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι στο Λουξεμβούργο. Πρώτα από όλα όμως θέλουμε να δείξουμε βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο ματς στο πρωτάθλημα, στο οποίο δεν παίξαμε καλά. Μετά τη Ντίεκιρχ ακολουθεί το παιχνίδι στη Βούλα την Κυριακή και τη Δευτέρα ένα ακόμα ταξίδι. Χρειάζεται να παίξουμε καλύτερα στη σειρά των αγώνων που ακολουθεί. Το θετικό είναι πως δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών».

Από τις παίκτριες του Ολυμπιακού μίλησε η Kατερίνα Γιώτα, η οποία τόνισε: «Από το πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη, φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο μας. Τώρα τον αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας και θέλουμε να σφραγίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ακολουθεί ένα πρόγραμμα με συνεχείς αγώνες και ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και θέλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, παρουσιάζοντας παράλληλα ένα καλύτερο πρόσωπο, από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ