Στο Βραχάτι για το «4×4» o Ολυμπιακός

Στο Βραχάτι για το «4×4» o Ολυμπιακός

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, θα μεταβεί στο Βραχάτι ενόψει της αναμέτρησης με τον Παμβοχαϊκό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (17/11, 18:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague

Οι Πειραιώτες αναχώρησαν την Παρασκευή (16/11) μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης για το Βραχάτι, όπου θα διανυκτερεύσουν και το πρωί του Σαββάτο θα ολοκληρώσουν με πρωινή προπόνηση στο Κλειστό της Βόχας, την προετοιμασία τους για το ματς με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό με στόχο την 4η νίκη σε ισάριθμα ματς στη Volleyleague.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Ένα πράγμα που φαίνεται στο πρωτάθλημα είναι ότι όλα τα παιχνίδια μακριά από το γήπεδο μας θα είναι δύσκολα. Όλες οι ομάδες παίζουν καλά στις έδρες τους και για αυτό είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι το Σάββατο. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του Παμβοχαϊκού, ώστε να ελέγξουμε τον αγώνα. Είναι σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε εκτός έδρας. Είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να παίζουμε καλύτερα σε κάθε παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι κάθε παίκτης της ομάδας θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ