Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα απέναντι στη Θέτιδα

Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα απέναντι στη Θέτιδα

Οι Ερυθρόλευκες μετά την πρόκριση στους «32» του Challenge Cup θα αντιμετωπίσουν αύριο την Θέτιδα (18/11) στο κλειστό της Βούλας, για την 4η αγωνιστική της Volleyleague.

Με τη ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στο αυριανό (18/11, 20:00) παιχνίδι με την Θέτιδα στο κλειστό της Βούλας, για την 4η αγωνιστική της Volleyleague, μετά την πρόκριση στους «32» του Challenge Cup.

Οι Ερυθρόλευκες μεσοβδόμαδα ταξίδεψαν στο Λουξεμβούργο και με δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια επί της Ντιεκίρχ «σφράγισαν» την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι νταμπλούχες Ελλάδας έκαναν το καθήκον τους και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο ματς με την Θέτιδα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Η Κατερίνα Ζακχαίου ενόψει του αγώνα με τη Θέτιδα δήλωσε: «Μετά τον πρώτο γύρο της Ευρώπης, που πήραμε την πρόκριση, επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμες για τον αγώνα με τη Θέτιδα. Είμαστε σε καλή φόρμα και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, ώστε να έχουμε ακόμα καλύτερο ρυθμό, εν όψει και του επόμενου ευρωπαϊκού παιχνιδιού που ακολουθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ