Ολυμπιακός: Για το πρώτο βήμα στις Κάννες κόντρα στη Βολερό

Ολυμπιακός: Για το πρώτο βήμα στις Κάννες κόντρα στη Βολερό

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Βολερό (20:00) στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τους «32» του CEV Challenge Cup.

Στις Κάννες βρίσκεται από το χθες το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των «32» του Challenge Cup με τη Βολερό, που θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ (21:00). Οι ερυθρόλευκες θέλουν τη νίκη κόντρα στην πανίσχυρη γαλλική ομάδα προκειμένου να πάρει προβάδισμα πρόκρισης και να φέρει τη σειρά στον Ρέντη όπου θα έχει το πλεονέκτημα του κόσμου και της έδρας.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών, ενώ όπως τόνισε είναι θετικό πως δεν υπάρχει η πίεση του φαβορί στην ομάδα του λιμανιού, καθώς η Βολερό είναι μια εκ των κορυφαίων ομάδων στη διοργάνωσηη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Γιώτα, Νομικού, Μέιφιλντ, Νικολογιάννη, Λαμπρούση, Μιλεντίγεβιτς, Βλαχάκη, Κωνσταντινίδου, Κοκκινάκη, Χριστοδούλου, Χίπε, Ζακχαίου, Έμοντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ