Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το αήττητο σερί του και έκανε το 5/5 πετυχαίνοντας μια δύσκολη νίκη επί της ΑΕΚ με 3-0 σετ, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Volley League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο Μελίνα Μερκούρη, για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Volley League.Πρωτοπόροι οι ερυθρόλευκοι με 4/4 νίκες και εκ των ουραγών η Ένωση με 2 ήττες σε τρία ματς.Παρόλη την βαθμολογική κατάταξη των δύο ομάδων όμως, στο τάραφλεξ παρακολουθήσαμε ένα σκληρό ντέρμπι με αρκετές ωραίες φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Το πρώτο σετ πήγε με τις δύο ομάδες σχεδόν χέρι χέρι. Η ΑΕΚ μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί με 21-19 σε κρίσιμο σημείο, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε τις απαντήσεις και τελικά επικράτησε με 25-23.

Στο δεύτερο σετ είχαμε την ίδια εικόνα μέχρι τα μέσα του σετ. Η ΑΕΚ όμως κατόρθωσε να πάρει σοβαρό προβάδισμά τεσσάρων πόντων (19-15). Από εκεί και πέρα όμως ο Ολυμπιακός ξύπνησε μετά από έναν τάιμ άουτ του Μουνιόθ και με σερί πόντους (10-2 επί μέρους) έκανε το 2-0 επικρατώντας με 25-21.

Καρμπόν και το τρίτο σετ της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες αν βρίσκονται κοντά μέχρι το τέλος. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 23-22 και με δύο μπλοκ άουτ από Κουμεντάκη και Σμιτ καθάρισε και αυτό το σετ με 25-22, για το τελικό 3-0 των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε κάπως έτσι την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα και πέτυχε μια καθαρή νίκη επί της Ένωσης με 3-0 σετ (25-23, 25-21, 25-22). Αξιόμαχη σε όλα τα σετ η ΑΕΚ αλλά τα 9 λάθη παραπάνω από τον Ολυμπιακό (24 έναντι 15) δεν την άφησαν να διεκδικήσει κάποιο σετ ή ακόμα και τη νίκη. Κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό οι Φράγκος (15π) και Σμιτ (12π), ενώ ο Τζιουμάκας πάλευε μόνος πετυχαίνοντας 15 πόντους για την ΑΕΚ που υπέστη την τρίτη της ήττα σε τέσσερις αγώνες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ