Φράγκος: «Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε»

Φράγκος: «Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε»

Ο ακραίος του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ και τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ της ΑΕΚ και συνέχισε την απόλυτα νικηφόρα πορεία του στη φετινή Volleyleague. Ο Ανδρέας Φράγκος, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Πειραιωτών επί της Ενωσης, τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εμφάνισή του απέναντι στην ΑΕΚ: «Ευχαριστώ καταρχάς τους συμπαίκτες μου. Το σημαντικό είναι ότι λειτουργούμε πολύ συγκεντρωμένα στην προπόνηση. Έχουμε πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Εγώ προσωπικά κοιτάω να βελτιώσω διάφορα τεχνικά στοιχεία που θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθειά τους για να ανεβάσουν το επίπεδό τους. Είμαστε πίσω σε σχέση με άλλες χώρες. Βλέπω όμως ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν είναι πρωτάθλημα δύο ομάδων. Έχουμε δύο ομάδες της επαρχίας πολύ δυνατές. Είναι θέμα χρόνου και συνεργασίας να δουλέψουμε ώστε να αναδείξουμε το προϊόν μας στην Ελλάδα».

Για το τι πρέπει να γίνει, προκειμένου να βελτιωθεί το προϊόν: «Για αρχή πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία όλων μας. Να μην ψάχνει ο καθένας το πρόβλημα του άλλου. Πρέπει να είμαστε συνεργατικοί και να βρούμε λύσεις. Να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Είναι πράγματα αρκετά σημαντικά. Το πιο σημαντικό είναι η αγωνιστικότητα στο γήπεδο. Ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα φέρει κόσμο στο γήπεδο, χορηγούς στην τηλεόραση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ