ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0

Ο δικέφαλος του Βορρά έβγαλε αντίδραση μετά από δύο σερί ήττες, επικρατώντας σχετικά εύκολα του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού στο Παλατάκι, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα, έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες, αυτές με Φοίνικα Σύρου και Φρανκφούρτη.

Παρότι έχασε τον βασικό του διαγώνιο, Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε στους πρώτους πόντους του αγώνα ο δικέφαλος του Βορρά ήταν ανώτερος καθόλη τη διάρκεια του ματς, παίρνοντας εν τέλει μια σχετικά εύκολη νίκη.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη διαφορά στο 17-13, την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος, παίρνοντας το σετ με 25-23.

Στο δεύτερο σετ, χάρη σε έναν εκπληκτικό Μάρκεζ, ο οποίος πήρε την θέση του Τζούριτς, οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα (8-5), το οποίο και διεύρυναν σταδιακά, κερδίζοντας το σετ με 25-15.

Το τρίτο σετ ήταν αρκετά μοιρασμένο μέχρι και τους τελευταίους πόντους (22-22), ωστόσο σε εκείνο το σημείο ο Μάρκεζ με καρφί και μπλοκ, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 24-22, με τον Γκόρτσανιουκ να δίνει το σετ στον ΠΑΟΚ (25-22) και παράλληλα τη νίκη με 3-0.

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας διατηρήθηκε ο ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό από την άλλη να βρίσκεται στην 5η θέση.

Τα σετ: 25-23, 25-15, 25-22

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ