Ο Μαρκέζ MVP της 1ης αγωνιστικής της Volley League

Ο Μαρκέζ MVP της 1ης αγωνιστικής της Volley League

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ έλαμψε με την απόδοσή του στην αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό και κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Volley League.

Πολυτιμότερος παίκτης της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Volley League αναδείχθηκε ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Ιβάν Μαρκέζ. Ο Βενεζουελάνος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος τραυματίστηκε νωρίς στο πρώτο σετ της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό, και τα πήγε περίφημα. Ο Μαρκέζ σημείωσε 15 πόντους με ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 58% (14/24 τελειωμένες επιθέσεις) και έναν άσσο.

Ο παίκτης του δικέφαλου δήλωσε γι αυτή τη διάκριση: «Είμαι χαρούμενος για την νίκη που κάναμε, την οποία χρειαζόμασταν και πολύ ευχαριστημένος για αυτή την διάκριση. Όλη η ομάδα έπαιξε εκπληκτικά και νιώθω ότι η διάκριση αυτή, αξίζει σε όλους τους συμπαίκτες μου. Κλήθηκα από τον προπονητή μου να καλύψω και να βοηθήσω την ομάδα από τη θέση του διαγωνίου, και όλοι με βοήθησαν σε αυτό. Αφιερώνω το βραβείο στα παιδιά μου, που είναι οι πρώτοι άνθρωποι που με υποστηρίζουν πάντα, και φυσικά στους οπαδούς μας που πιστεύουν σε εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ