Υπό έντονη αμφισβήτηση ο Στάνκου

Υπό έντονη αμφισβήτηση ο Στάνκου

Σύμφωνα με πληροφορίες από «to10.gr», η νέα ήττα από τον Ολυμπιακό μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη της διοίκηση του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του Σέρτζιου Στάνκου και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο του Δικεφάλου.

Ο Δικέφαλος ηττήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και στη Θεσσαλονίκη υπάρχει έντονος προβληματισμός. Οι Ερυθρόλευκοι με μια ολοκληρωτική εμφάνιση μέσα στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας κέρδισαν με 3-0 σετ και στέφθηκαν πρωταθλητές χειμώνα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» αυτή η νέα ήττα έχει φέρει εκνευρισμό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Από το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Δικέφαλος δεν έδειχνε να πατάει καλά στα πόδια του με τη διοίκηση να δίνει πίστωση χρόνου στον Σέρτζιο Στάνκου, αλλά και σε βολεϊμπολίστες της ομάδας.

Από σήμερα φαίνεται πως η ασυλία που είχαν κάποιοι στον ΠΑΟΚ τελείωσε. Υπάρχει έντονη αμφισβήτηση για τον Ρουμάνο τεχνικό για το κατά πόσο η ομάδα μπορεί να ανακάμψει στη συνέχεια διεκδικώντας το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Στη Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του Στάνκου, αλλά και κάποιων παικτών που δεν έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής. Τις επόμενες ώρες θα φανεί ποιές αποφάσεις θα παρθούν από τη διοίκηση για το μέλλον της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ