Μπενίτεθ: «Ελέγξαμε το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνισή μας»

Μπενίτεθ: «Ελέγξαμε το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνισή μας»

Ο Ισπανός προπονητής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Πυλαία και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον αέρα του ΠΑΟΚ και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στον αγώνα των δύο ομάδων στην Πυλαία. Οι Ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη επί του Δικεφάλου στο Ρέντη και την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, κέρδισαν τους Ασπρόμαυρους και στην Πυλαία (3-0 σετ), εξασφαλίζοντας από σήμερα τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Η εικόνα του Ολυμπιακού ικανοποίησε απόλυτα τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, με τον Ισπανό να δηλώνει χαρούμενος για την εμφάνιση των παικτών του. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι για την απόδοση μας σήμερα. Παίξαμε καλά και ελέγξαμε το παιχνίδι κάνοντας ένα  ακόμα βήμα και τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που ακολουθεί στην Κωνσταντινούπολη. Στο 2ο σετ ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βρει ρυθμό, ήταν φυσιολογικό αυτό αφού έπαιζε στην έδρα του, αλλά αντιμετωπίσαμε τις καταστάσεις και φτάσαμε στη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Έμι Τερβαπόρτι, ο οποίος ανέφερε μετά το ματς τα εξής: «Παίξαμε με αυτοπεποίθηση στο σημερινό αγώνα. Ο αντίπαλός μας είχε την πίεση με το μέρος του ενώ το επίπεδό της εμφάνισης μας ήταν καλύτερο και από το προηγούμενο ματς. Φυσικά είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε μέσα σε λίγες ημέρες μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και ότι παίξαμε πολύ καλά όχι μόνο στην έδρα μας αλλά και στην έδρα του αντιπάλου μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ