Σία Τοτσίδου : Επιστρέφει ως αντίπαλος

Σία Τοτσίδου : Επιστρέφει ως αντίπαλος

Ο Πανναξιακός θα υποδεχθεί, αύριο (02/12, 19:00) τον ΓΣ Ηλιούπολης για την 8η αγωνιστική της Volley League Γυναικών, με τη Σία Τοτσίδου να επιστρέφει στο κυκλαδίτικο νησί αλλά ως αντίπαλος.

Η Σία Τοτσίδου φορούσε τη φανέλα του Πανναξιακού για τρία χρόνια και αύριο (02/12, 19:00) θα επιστρέψει αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος μιας κι ανήκει στον ΓΣ Ηλιούπολης. Η παίκτρια, μάλιστα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών θα βραβευθεί για την προσφορά της στον σύλλογο της Νάξου.

«Περιμένω να δω πολλούς φίλους και γνωστούς εντός και εκτός ομάδας. Ήμουν αρκετά χρόνια στη Νάξο και έχω αποκτήσει φιλίες και εκτός γηπέδου. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου η Νάξος σε όλα τα επίπεδα. Χαίρομαι που θα επιστρέψω και θα δω γνώριμα πρόσωπα» δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Η Τοτσίδου, όμως, θυμήθηκε και στιγμές από την τριετία που πέρασε στον Πανναξιακό: «Πολλές ωραίες στιγμές στη Νάξο. Η ευρωπαϊκή μας πορεία, η περυσινή σεζόν που φτάσαμε στον τελικό Κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω όμως κάποια, θα πω την πορεία μας στην Ευρώπη. Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για τον Πανναξιακό που φτάσαμε στους «8» του Τσαλεντζ Καπ και το ζούσαμε όλες μας πάρα πολύ έντονα. Σίγουρα υπήρχαν και άσχημες στιγμές αλλά δεν τις θυμάμαι. Κρατάω μόνο τα καλά που ήταν πολλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ