Aνδρεάδης: «Πάμε στην Κων/λη για τη νίκη»

Aνδρεάδης: «Πάμε στην Κων/λη για τη νίκη»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (19/12) την τουρκική BBSK στην Κωνσταντινούπολη με τον Ανδρεάδη να δίνει στις δηλώσεις του σύνθημα της νίκης!

Με ψυχολογία, μετά τις δύο επικρατήσεις επί του ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στον πρώτο αγώνα  της φάσης των «16» του CEV Cup που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19/12) με αντίπαλο την Istanbul BBSK.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr για το προσεχές ευρωπαϊκό ματς των Ερυθρόλευκων:

«Είμαστε με ανεβασμένο ηθικό. Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ δυο φορές για το Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο της απόδοσής μας. Αυτό θέλουμε να γίνει στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας προς το τέλος της σεζόν που θα κρίνονται οι τίτλοι.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στην Τουρκία, όπου θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που αποτελείται από καλούς Τούρκους διεθνείς παίκτες. Εμείς θα πάμε για τη νίκη αλλά όλα θα κριθούν στο δεύτερο ματς που θα γίνει στην έδρα μας. Στο Ρέντη έχουμε το πλεονέκτημα της παρουσίας των οπαδών μας τους οποίους θα περιμένουμε να μας ενισχύσουν στην προσπάθεια για πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ