Στην Τουρκία ο Ολυμπιακός για την πρώτη μάχη με την Ινσταμπούλ

Στην Τουρκία ο Ολυμπιακός για την πρώτη μάχη με την Ινσταμπούλ

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι της Τετάρτης θα αντιμετωπίσουν στην Τουρκία την Ινσταμπούλ, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup.

Με την ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με την Ινσταμπούλ (19/12, 16:00) στην Τουρκία για τους «16» του CEV Cup, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ και την Volleyleague. Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται ήδη στη γειτονική χώρα και μετρούν αντίστροφα για την αυριανή μάχη στο στάδιο «Hidayet Turkoglu Spor Salonu» της Κωνσταντινούπολης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ανέφερε τα εξής: «Το παιχνίδι κόντρα στην Istanbul BBSK, θα είναι ένα πολύ καλό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Τούρκικη ομάδα έχει όλους τους παίκτες της Εθνικής ομάδας οι οποίοι διαθέτουν υψηλό τεχνικό επίπεδο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε ή για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να σφραγίσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο στο γήπεδο μας».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Έμιτ Τερβαπόρτι ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την BBSK δήλωσε τα εξής: «Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Η BBSK  είναι μια καλή και δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μας πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα».

Υπενθυμίζουμε ότι η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 17 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ