Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Αλεξίεφ

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Αλεξίεφ

Έτοιμος να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους είναι ο περσινός MVP της Volley League, Τοντόρ Αλεξίεφ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην παίκτη του, Τοντόρ Αλεξίεφ, θέλοντας να ενισχύσει την κόντρα επίθεση, την αποτελεσματικότητα στις ψηλές μπάλες.

Η υπόθεση της επιστροφής του 35χρονου ακραίου στην ομάδα, άνοιξε όταν ο Ολυμπιακός συναντήθηκε με τον Βούλγαρο παίκτη σε αεροδρόμιο του Μινσκ και ο mvp του περσινού πρωταθλήματος τους είπε ότι μετάνιωσε που πήγε στην Πορτογαλία. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ανοργάνωτη, υποφέρει και ήδη έσπασε το διετές συμβόλαιο του. Γίνονται πλέον ενέργειες να μείνει ελεύθερος τον Γενάρη και να έλθει στον Ολυμπιακό.

Οι δυο πλευρές είναι σε συζητήσεις και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, αν και η περίπτωση είναι πολύ δύσκολη.

Στην περίπτωση που ο Αλεξίεφ επιστρέψει, δύο πράγματα μπορούν να συμβούν:

1) Να παίζει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη με 5 ξένους, αφού έχει τουλάχιστον άλλους 5 αγώνες στο πρόγραμμα ή και επτά αν αποκλείσει στον ημιτελικό την παγκόσμια πρωταθλήτρια Τρετίνο. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός πρωταθλήματος ο Μπέμε και η τετράδα κεντρικών θα είναι Πετρέας Ανδρεάδης, Σμαραγδής, Παπαλεξίου.

2) Να καταθέσει ο Ολυμπιακός κοινοτικό διαβατήριο του Γκάβιν Σμιτ(είναι γερμανική καταγωγής) και να παίξει με 5 κοινοτικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ