Ψάρρας, ο διάδοχος του Στάνκου στον ΠΑΟΚ

Ψάρρας, ο διάδοχος του Στάνκου στον ΠΑΟΚ

Ο Θανάσης Ψάρρας θα είναι ο αντικαταστάτης του Σέρτζιου Στάνκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με την ανακοίνωση να αναμένεται εντός των προσεχών ωρών. Διαβάστε το προφίλ του 45χρονου τεχνικού.

Ο Θανάσης Ψάρρας θα είναι ο διάδοχος του Σέρτζιου Στάνκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο οποίος απομακρύνθηκε ελέω της δυσαρέσκειας των Ασπρόμαυρων με τη διαχείριση του ρόστερ. Στον Δικέφαλο του Βορρά αποφάσισαν να αποκτήσουν Έλληνα τεχνικό και ο Ψάρρας είναι ο άνθρωπος που προσέγγισαν πρώτο, φτάνοντας μάλιστα άμεσα σε συμφωνία με την πλευρά του.

Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στη διάρκεια της Πέμπτης (27/12), αφού ο Ψάρρας βρίσκεται καθ’ οδόν για Θεσσαλονίκη. Άλλοι υποψήφιοι για τη θέση ήταν οι Κώστας Αρσενιάδης, Δημήτρης Καζάζης, Σωτήρης Δρίκος, αλλά για όλους υπήρχαν ενστάσεις από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο 45χρονος αγωνιζόταν στη θέση του πασαδόρου από το 1986, όταν ξεκίνησε από το Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών, και ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2016 στην ομάδα του Εθνικού Πειραιώς. Από εκεί άρχισε και την προπονητική καριέρα του, καταφέρνοντας να προβιβάσει την ομάδα του στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Στη συνέχεια ανέλαβε τον Ηρακλή Χαλκίδας, ο οποίος διαλύθηκε και δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα.

Ως πετοσφαιριστής είχε περάσει επίσης από τον Ολυμπιακό, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, τα Βριλήσσια, τον Μιλωνά, την Α.Ε. Νικαίας, τον Παναθηναϊκό, την ιταλική Τελεγιούνιτ Κόλε, τη γαλλική Ναρμπόν Βόλει και την ιταλική Ραβένα. Μάλιστα, με τη φανέλα Ολυμπιακού έφτασε στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων (1998, 1999, 2000) και δύο Κυπέλλων Ελλάδος (1998, 1999).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ