Ολυμπιακός: Πάει για το «μπαμ» με Ρίγκαν Χουντ Σκοτ

Ολυμπιακός: Πάει για το «μπαμ» με Ρίγκαν Χουντ Σκοτ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αμερικανίδα ακραία, η οποία όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την αντικαταστάτρια της Αλισον Μέιφιλντ.

Μια… ανάσα από την απόκτηση της 35χρονης Ρίγκαν Χουντ Σκοτ φαίνεται ότι βρίσκεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά την αποχώρηση της Αλισον Μέιφιλντ χτύπησαν την πόρτα της Αμερικανίδας ακραίας και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Η Αμερικανίδα είναι θετική στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να ποντάρουν στην εμπειρία και την ποιότητά της. Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι η Ρίγκαν Χουντ Σκοτ μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αποδώσει πολύ καλύτερα από την Μέιφιλντ, η οποία δεν κατάφερε να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα.

Η 35χρονη αγωνίζεται στην ιταλική Σκαντίντσι, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τις φανέλες των Αλμπαθέτε και Ικάρο Πάλμα (Ισπανία), Τερβίλ Φλοράντζ και Μιλού (Γαλλία), Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), Δυναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Ιλέρ Μπανκάς και Σαριέγι Μπελεντίγεσπορ (Τουρκία) και Νταμπρόβα Γκόρνιτσα (Πολωνία).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς αγώνες του 2011, αλλά και την 6η θέση στο Παγκόσμιο Γκραν Πρι το 2013.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ