Ολυμπιακός: «Τέλος» ο Φράγκος, δανεικός ο Τσέλιος

Ολυμπιακός: «Τέλος» ο Φράγκος, δανεικός ο Τσέλιος

Ο Ελληνας ακραίος αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και οδεύει προς Γερμανία – Επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του Τσέλιου στον Παμβοχαϊκό.

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Φράγκο και την παραχώρηση του Παρασκευά Τσέλιου ως δανεικό στον Παμβοχαϊκό ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν την αποχώρηση του Ελληνα ακραίου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία με τα χρώματα της Φρανκφούρτη Γιουνάιτεντ. Οσον αφορά στον Τσέλιο, ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετές ημέρες είχε συμφωνήσει με τον Παμβοχαϊκό για την παραχώρηση του 21χρονου κεντρικού και σήμερα ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι με την επίσημη ανακοίνωση.

Ο Τσέλιος θα ήταν πολύ δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν γι’ αυτό και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα, προκειμένου να παίξει, να βελτιωθεί και να επιστρέψει καλύτερος στο τέλος της σεζόν,

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Φράγκο:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Φράγκο, τον οποίο ευχαριστεί για την συμβολή του στην αήττητη πορεία της ομάδας μας, τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Τσέλιο:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την παραχώρηση με υποσχετική, του Παρασκευά Τσέλιου στο Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκό, μέχρι το τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ