Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-3

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-3

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού για την 12η αγωνιστική της Volley League.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός και πέρασε από την έδρα του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστική της Volley League. Εξαιρετική εμφάνιση από το νέο απόκτημα του Δικέφαλου τον Ολλανδό Κλαπβάικ, ο οποίος μίλησε στα κρίσιμα σημεία του κάθε σετ.

Η άφιξη του Κλαπβάικ έφερε άλλον αέρα στον ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με την εξαιρετική απόδοση του Γκάρετ, ο οποίος και αυτός αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες έκαναν την διαφορά για τον Δικέφαλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε συν τοις άλλοις και την απουσία του Τζούριτς αλλά και την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό, αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν με πολύ καλό ρυθμό στην επίθεση, πηγαίνοντας χέρι – χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του σετ, με την διαφορά να μην ξεφεύγει για καμία ομάδα πάνω από τους δυο πόντους,

Όλα αυτά μέχρι το 19-18, όταν και ο Δικέφαλος ανέβασε ρυθμό σε επίθεση και άμυνα και με ένα σερί 6-0 άνοιξε τη διαφορά στο 19-23, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους “πράσινους” και παίρνοντας το πρώτο σετ με σκορ 20-25.

Το δεύτερο σετ ήταν μια replica του πρώτου με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να ξεφεύγουν στο σκορ. Ωστόσο και πάλι ο ΠΑΟΚ με ένα σερί 3-0 όταν το σκορ ήταν στο 20-20 πήρε τα ηνία του σετ στην τελική του ευθεία παίρνοντας εν τέλη και το δεύτερο με 22-25.

Στο τρίτο σετ, οι παίκτες του Δικεφάλου έχτισαν μία καλή διαφορά, με τους παίκτες των γηπεδούχων να βγαίνουν εκτός ρυθμού, παλεύοντας ωστόσο έως το 9-9, όταν και ο ΠΑΟΚ με ένα σερί 4-0 πήρε τη διαφορά και τον Κλάπβαϊκ να συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς, σφραγίζοντας τη νίκη με σκορ.

Πάντως το ματς γινε στη «σκιά» της απώλειας της συζύγου του προπονητή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του παίκτη των «πρασίνων» , Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ