ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ της ΑΕΚ στο Μετς για την 12η αγωνιστική της Volley League και έφτασε τις 40 συνεχόμενες νίκες.

Μπορεί να έχασε το πρώτο σετ ο Ολυμπιακός αλλά ανεβάζοντας στροφές στην συνέχεια του παιχνιδιού πήρε την νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και έμεινε αήττητος στην Volley League. Με αυτήν την νίκη οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τις 40 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Μπουγιουκσεχίρ για το CEV Cup.

Οι κιτρινόμαυροι πάλεψαν το πρώτο σετ, έκαναν την ανατροπή χάρη στο σερβίς του Ηλία Λάππα και τελικά έφτασαν στην κατάκτηση του με 25-23. Ωστόσο, η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στον Ολυμπιακό, ο οποίος με την πάροδο του χρόνου ανέβαζαν στροφές παίρνοντας τα ηνία της αναμέτρησης και με πλουραλισμό στη επίθεση κατέκτησαν τα επόμενα τρία σετ.

Στα αξιοσημείωτα ήταν η εμφάνιση του Αλεκσίεφ με τον Βούλγαρο να θυμίζει τον παίκτη που ήταν MVP του περσινού πρωταθλήματος. Στην αντίπερα όχθη ο Σωτήρης Δρίκος σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος από το πρώτο σετ της ομάδας του, όχι όμως και από τη συνέχεια.
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3

Τα σετ: 25-23, 17-25, 20-25, 18-25

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ