Όσκαρ Κάσμαρτσικ : Ό,τι ζήτησα από τους παίκτες μου, το έκαναν

Όσκαρ Κάσμαρτσικ : Ό,τι ζήτησα από τους παίκτες μου, το έκαναν

Ο Πολωνός έκατσε στον πάγκο του Φοίνικα Σύρου με την ιδιότητα του στατιστικολόγου έως ότου εκδοθεί η προπονητική άδειά του.

Ο νέος προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Όσκαρ Κάσμαρτσικ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς.

Ειδικότερα, ο Πολωνός προπονητής μετά τη νίκη της ομάδας του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος: «Νικήσαμε 3-0 και είμαι χαρούμενος. Ό,τι ζήτησα απο τους παίκτες μου, το έκαναν στο γήπεδο. Αν κοιτάξεις το σκορ, φαίνεται ότι το ματς ήταν εύκολο αλλά υπήρχαν δύσκολες στιγμές για μας, ιδιαίτερα στο τρίτο σετ, όπου χάσαμε κάποιες μπάλες αλλά το κλειδί ήταν ότι συνεχίσαμε να παίζουμε δυνατά.

Δεν πιστεύω ότι αυτό το ματς είναι κάτι εξαιρετικό για μένα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Βασικά δεν έχουμε δουλέψει μαζί γιατί έφτασα στην Ελλάδα χθες το βράδυ. Έρχεται ένα μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη και το δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Για μένα όλα είναι καινούρια και θέλω να ευχαριστήσω του ανθρώπους της ομάδας γιατί με βοήθησαν πολύ. Αύριο γυρίζουμε στο νησί, έχουμε το ταξίδι και μια δύσκολη εβδομάδα. Δεν μπορούμε να προπονηθούμε πολύ, ούτε να μιλήσουμε. Ωστόσο ελπίζω ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν να έχουμε χρόνο στο γήπεδο για να γίνουμε καλύτερη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ