Volley League Γυναικών : MVP η Νιέμερ

Volley League Γυναικών : MVP η Νιέμερ

Η Στέφανι Νιέμερ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΑΟ Μαρκόπουλου κι έτσι αναδείχθηκε MVP της 8ης αγωνιστικής στη Volley League Γυναικών.

Η Στέφανι Νιέμερ οδήγησε στην εκτός έδρας νίκη τον Ολυμπιακό κόντρα στο Μαρκόπουλο με 3-0 σετ κι αναδείχθηκε MVP της 8ης αγωνιστικής.

Η παίκτρια των «ερυθρόλευκων» σημείωσε 26 πόντους εκ των οι 17 ήταν άσοι με 9/13 επιθέσεις και το ποσοστό της στην υποδοχή έφτασε στο 50%.

Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Δεν πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι. Βέβαια το να πετυχαίνεις 17 άσσους σε ένα παιχνίδι, δεν είναι και το πιο… φυσιολογικό. Προσπαθώ όμως να μην μετράω μόνο τα στατιστικά. Σημαντικότερη είναι η ομαδική δουλειά που γίνεται στο γήπεδο με τις συμπαίκτριές μου. Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση σε κάθε τομέα του παιχνιδιού μου. Έτυχε με το Μαρκόπουλο να βρεθώ σε καλή μέρα στο σερβίς και έτσι ήρθαν οι άσσοι».

Έθεσε, επίσης, ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του Challenge Cup: «Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε μερικές νέες αθλήτριες φέτος, μαζί κι εμένα. Το Challenge Cup είναι μία καλή διοργάνωση και θα δείξει σε τι επίπεδο βρισκόμαστε εκτός Ελλάδας. Θα αντιμετωπίσουμε νέους αντιπάλους και εύχομαι να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ