Μπενίτεθ: «Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, συνεχίζουμε τη δουλειά και στοχεύουμε ψηλά»

Μπενίτεθ: «Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, συνεχίζουμε τη δουλειά και στοχεύουμε ψηλά»

Ικανοποιημένος από την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μπουργκάς και έτοιμος για ακόμα περισσότερη δουλειά με στόχο την κορυφή δήλωσε ο προπονητής των ερυθρόλευκων Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Μπουργκάς και πήρε και το «χρυσό» σετ πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup στο βόλεϊ ανδρών. Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του με την ανατροπή και πρόκριση των παικτών του, υποσχόμενος παράλληλα σκληρή δουλειά με το βλέμμα στην κορυφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπενίτεθ στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όχι μόνο τεχνικά και τακτικά αλλά και ψυχολογικά. Έπρεπε να κερδίσουμε τέσσερα σετ για να βρεθούμε στα ημιτελικά. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους, παίκτες, τεχνικό τιμ και όσους δουλεύουν για αυτή την ομάδα. Οι παίκτες σήμερα τα έδωσαν όλα μπροστά στον κόσμο μας και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε πάντα στοχεύοντας πάντα ψηλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ