Ολυμπιακός: Κόντρα στον Γ.Σ Ηλιούπολης για τους «16» του Κυπέλλου

Ολυμπιακός: Κόντρα στον Γ.Σ Ηλιούπολης για τους «16» του Κυπέλλου

Οι Ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Γ.Σ Ηλιούπολης στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο Κύπελλο και στο παιχνίδι με τον Γ.Σ Ηλιούπολης για τη φάση «16» στρέφει το βλέμμα της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:00 θα αγωνιστούν εκτός έδρας, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι νταμπλούχες Ελλάδας μετά τη νίκη επί της Κορίνθου για το πρωτάθλημα, συνεχίζουν τις εγχώριες υποχρεώσεις τους, με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριές του, πλην της Χίπε.

Η Γερμανίδα είναι εδώ και αρκετές εβδομάδες στα… πιτς και δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει σύντομα και πάλι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Η Κατερίνα Γιώτα ενόψει της αναμέτρησης με την Ηλιούπολη, ανέφερε: «Τα παιχνίδια του Κυπέλλου έχουν πάντα ιδιαιτερότητες και για αυτό οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένες κόντρα στην Ηλιούπολη και να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα, με την ίδια σοβαρότητα που αγωνιζόμαστε πάντα. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση όπως δείχνει στις τελευταίες εμφανίσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ