Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού

Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού

Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα της Παρασκευής θα υποδεχθούν τους Μακεδόνες Αξιού με στόχο να συνεχίσουν το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν τους τελευταίους μήνες.

Στο πρωτάθλημα και στον αγώνα με τους Μακεδόνες Αξιού για την 17η αγωνιστική της Volleyleague έχει επικεντρωθεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:00 θα υποδεχθούν στο Ρέντη την ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου, με στόχο να πετύχουν την 16η νίκη τους στο πρωτάθλημα και να συνεχίζουν το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν τους τελευταίους μήνες.

Η Ελίζαμπεθ Σκοτ μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης, ανέφερε: «Προερχόμαστε από την πρόκριση στο Κύπελλο και έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό ρυθμό και θέλουμε να προσθέσουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση και νίκη στο ενεργητικό μας, την Παρασκευή κόντρα στους Μακεδόνες».

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη, θα διατίθενται την Παρασκευή (22/2) από τις 17:00, εισιτήρια για την αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ Ανδρών με την Τρεντίνο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (26/2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ