Ολυμπιακός: Στη Σύρο για την 45η σερί νίκη

Ολυμπιακός: Στη Σύρο για την 45η σερί νίκη

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Παρασκευής στις 20:30 θα αντιμετωπίσουν τον Φοίνικα με στόχο να διευρύνουν το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν τα τελευταία χρόνια στη Volleyleague.

Στη Σύρο για το αυριανό παιχνίδι με τον Φοίνικα (1/3, 20:30) για την 18η αγωνιστική της Volleyleague βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Παρασκευής στις 20:30 θα αντιμετωπίσουν στο Γυμναστήριο Ερμούπολης τον Φοίνικα, με στόχο να διευρύνουν το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Τρεντίνο θέλουν να κάνουν το «18 στα 18» στο φετινό πρωτάθλημα και να διευρύνουν στο 45-0 το σερί τους. Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ την επόμενη Τρίτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ιταλική ομάδα με στόχο το… θαύμα. Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του CEV Cup που διεξήχθη στο Ρέντη ηττήθηκαν με 3-0 σετ.

Ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του για τον αγώνα με τον Φοίνικα, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε εν όψει της αναμέτρησης με τον Φοίνικα Σύρου: «Πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας το ευρωπαϊκό παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Η Σύρος παίζει καλά και σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι αύριο. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να δίνουμε το 100% τόσο ατομικά όσο και ομαδικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ