Ολυμπιακός: Η προσοχή στο ντέρμπι με τον Πανναξιακό

Ολυμπιακός: Η προσοχή στο ντέρμπι με τον Πανναξιακό

Στη Νάξο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague με αντίπαλο τον τρίτο της βαθμολογίας Πανναξιακό.

Οι Ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν τον Πανναξιακό το Σάββατο (2/3) στις 18:00 στο ΔΑΚ Νάξου, με μοναδικό στόχο τη νίκη με την οποία θα κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Κοβάτσεβιτς αφορούν την απουσία της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου η οποία δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή λόγω ίωσης και τη θέση της πήρε η προερχόμενη από την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία νεαρή πασαδόρος Θεοδώρα Φουμάκη.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ, Θοδώρα Φουμάκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ανέφερε: «Ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερα στο δεύτερο μισό της σεζόν και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά έχουμε κάνει καλή προετοιμασία του παιχνιδιού και πρώτα από όλα θέλουμε να παίξουμε καλά όπως κάνουμε μέχρι στιγμής».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ