Τρεντίνο – Ολυμπιακός 3-1

Τρεντίνο – Ολυμπιακός 3-1

Ο Ολυμπιακός έψαξε το θαύμα στην Ιταλία κόντρα στην πρωταθλήτρια κόσμου Τρεντίνο, αλλά δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ και αποχαιρέτησε την διοργάνωση...

Στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην πανίσχυρη Τρεντίνο στο Μελίνα Μερκούρη, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 και γνώριζε ότι στη ρεβάνς, στην Ιταλία, χρειαζόταν ένα «θαύμα». Η πρόκριση στον τελικό του Cev Cup ήταν το… άπιαστο όνειρο. Αυτό που προσδίδει μαγεία στον αθλητισμό.

Οι σπάνιες περιπτώσεις που το αουτσάιντερ επικρατεί επί του αδιαμφισβήτητου φαβορί. Οι Πειραιώτες για ακόμα ένα παιχνίδι κοίταξαν κατάματα την παγκόσμια πρωταθλήτρια, πάλεψαν για τη νίκη που θα τους έδινε τη δυνατότητα να διεκδικήσουν στο «χρυσό» σετ την πρόκριση στον τελικό, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι Ιταλοί ήταν και πάλι καταιγιστικοί. Κατέκτησαν τα δύο σετ που χρειάζονταν για την πρόκριση, έριξαν για λίγο ρυθμούς με τους παίκτες του Μπενίτεθ Μουνιόθ να το εκμεταλλεύονται και να παίρνουν το τρίτο σετ για το 2-1, και ύστερα πάτησαν και πάλι γκάζι φτάνοντας στη νίκη με 3-1 και πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Να σημειώσουμε ότι αυτό ήταν μόλις το δεύτερο σετ που χάνει στη διοργάνωση η Τρεντίνο.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν με νοοτροπία ηττημένου στο παιχνίδι. Μπήκαν δυνατά και για πολύ ώρα κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τον Κοβάτσεβιτς δυναμώνοντας πολύ το μπλοκ τους σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στον Ρέντη. Ωστόσο η διαφορά δυναμικότητα ήταν και πάλι αισθητή και παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών  για δεύτερη διαχρονική σεζόν σε ευρωπαϊκό τελικό.

Για την Τρεντίνο από 13 πόντους σημείωσαν ο Ράσελ και ο Νέλι που μπήκε στο τρίτο σετ. Ο Καντελάρο πρόσθεσε άλλους 10. Για τον Ολυμπιακό 16 πόντους σημείωσε ο Αλεξίεφ και 11 ο Σμιτ

Η διακύμανση:

1ο σετ: 8-6, 16-13, 25-19
2ο σετ: 8-6, 16-13, 25-19
3ο σετ: 6-8, 11-16, 17-25
4ο σετ: 8-5, 16-11, 25-17

Τα σετ: 25-19, 25-19, 17-25, 25-17

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ