Κλήθηκαν σε απολογία Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου

Κλήθηκαν σε απολογία Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου

Οι Πράσινοι θα απολογηθούν για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στο πρόσφατο ματς με τον Ηρακλή, ενώ ΠΑΟΚ και Φοίνικας για όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς με τον Ηρακλή κάλεσε τον Παναθηναϊκό η ΕΣΑΠ. Εκτός από τους Πράσινους, ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου θα βρεθούν επίσης οι ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου για τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Θεσσαλόνικη.

Η ανακοίνωση για τον Παναθηναϊκό

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία:

Το Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο. όπως μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου να παραστεί ενώπιόν του προέδρου ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις (άναμα καπνογόνου και υβριστικά συνθήματα), όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο του Πανελλήνιου Γ.Σ.

Η ανακοίνωση για ΠΑΟΚ και Φοίνικα Σύρου

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία:

Το Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ και το ΤΑΑ Α.Ο.Φοίνικας Σύρου όπως μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου να παραστούν ενώπιόν του προέδρου ή να καταθέσουν έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις, όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΟ Φοίνικας Σύρου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο του PAOK Sports Arena. Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας είχε διακοπεί μετά την αποχώρηση του Α.Ο.Φοίνικα και δύο λεπτά και για υβριστικά συνθήματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ